Mot Sköna gröna Grällsta!

Nu sitter jag på tåget mot Sala, vi har precis lämnat Stockholm central!
Nu ska jag bara tänka på mitt och se till att ha kul. Kram på er alla hemma i stockholm :)

Torsdag och nu är det..

..näääääära!!!!

Japp nu håller jag på att packa allt jag ska ha med mig till grällsta, sen ska jag g¨å över med all packning till hannahs pappa så att jag slipper stressa med det imorn för imorn ska jag ut och äta med mina kollegor från denna lägervecka som varit på gymnastikskolan och det ska bli riktigt mysigt, att kunna varva ner och "fira" att lägret är slut för denna vecka.
Idag va det riktigt fint väder så vi körde luftgolv och trampett utomhus. Jag och Felicia (kollega) körde lite volter på luftgolvet och jag körde rondat salto själv för första gången och det va riktigt skoj.
Nu väntar jag på att Titti ska komma hem för hon ville kolla igenom min packning, sen ska jag bara lägga ner allt i en resväska och sen är jag i stort sätt klar.
Imorn blir det direkt hem, duscha, fixa mig, iväg till stan, middag, sen hem och sova!

Nu ska jag göra klart mitt.. Puss!

En lång onsdag

Idag var det jag som höll i schemat för dem små gymnasterna. På schemat hade vi Redskapsbana, Cheerleading och 5-kamp. Barnen tyckte det va riktigt kul och det tyckte vi ledare också. Det var verkligen kul att se alla barnen heja på varann och samarbeta riktigt bra. Idag är jag mer död än vanligt, mina armar är helt slut efter att ha passat på en del handvolter etc.
Idag tog det en timme att komma hem eftersom att tågen är konstiga.. Idag ska jag tvätta till halv elva, jag vill ju ha ren tvätt när jag drar iväg till grällsta och det är snart bara 2 dagar kvar :D:D:D
Jag ska sova hos Hannahs pappa från fredag till lördag sen åker jag tidigt på lördag morgon :)

nu ska jag tvätta och fixa massa annat. puss!

2 Gymnastikdagar avklarade

Japp, det är jobbigt att vara ledare för ett gäng små gymnaster. Barnen är mellan 6 och 10 år och har mycket energi. Men dom är hur underbara som helst och riktigt roliga att ha. Det är faktiskt inte bara dom som lär sig nya saker varje dag, utan även jag. Eftersom att jag inte är gymnast från grund och botten utan jag är gammal cheerleader så har jag inte fått lära mig det rätta teknikerna. Men idag fick jag äntligen lära mig hur ma gör en riktigt rondat, hur man sätter händerna och varför. Innan har jag bara kört och inte tänkt alls.
Vi har även kört en del flickisar med barnen idag och det klarade dom riktigt bra tycker jag. och det är riktigt kul att se barnen utvecklas på så kort tid. Från att säga "Jag kommer aldrig att kunna" till att faktiskt kunna helt själv..
Nu sitter jag och lägger upp schemat för morgondagen då barnen ska få testa på lite cheerleading och annat kul, när jag är klar med det ska jag faktiskt gå och lägga mig!

puss!

HuvudJävlavärk!!

Just nu har jag världens huvudvärk efter denna jobbdag. Det har varit en riktigt bra dag på gymnastiklägret, alla barn och supergulliga och vill lära sig mycket. Min grupp döpte sig till Apelsin Gymnasterna (Apelsinerna) och vår sal heter Citronsalen, Mycket fantasi. Imorn börjar jag kl 9 igen, då sitter jag som barnpassning i en timme sen kör lägret igång. Med lite positiva och peppande kommentarer så lyckades jag köra flickis stillastående själv på tunnmatta och det va första gången på 6 år, så nu denna vecka ska jag passa på att volta massor och sedan hålla igång det hela tiden. Det är så kul sen när man bara flyger över gräsmattorna.

Inga biljetter till SHM blev det för mig.. Vad ska man säga?

Aja snart ska jag gå och lägga mig, ska ju upp typ 7 imorn. Jippi!!!

Jobba imorn

Min helg på landet har faktiskt varit riktigt bra, ätit god mat och haft det trevligt.
Imorn börjar jag jobba på hammarbygymnasternas gymnastikläger och dt ska bli riktigt kul. Den här veckan kommer gå fort, sen sitter man där på tåget påväg till Sala. Min sommat kommer bli en toppen sommar!
Puss

En vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker till grällsta. Den här veckan kommer gå snabbt. Jobba, tvätta, stryka och packa, sen åker jag, läängtar!

..

 
Jag saknar dig obeskrivligt mycket..

10 dagar kvar!

Det är endast 10 dagar kvar och tåg resan till Grällsta är bokad. Jag kommer behöva gå upp kl 8 den morgonen eller nått. Tåget går 09:44 från Tc så får se när jag kommer behöva åka in, men pappa skulle eventuellt köra in mig och min packning. Så gulligt av honom!

Japp !

Då ska vi se om bloggandet går bättre nu, har fått låna Tittis mini bloggdator som är lite seg men fungerande. Fler bilder kommer läggas upp och jag ska försöka hålla mig mer uppdaterad!

Ciao!

12:25 minuter med bara klantiga brudar!!

12 dagar kvar!

Sitter och kollar på tågbiljetter till Grällsta. Vet inte om jag ska åka till Sala station eller Västerås station.. Aja det löser sig!

Myskväll!

Jag och vilma tog oss en promenad hem till storebror och Karla för att sitta och framför tvn och vilma ligger på golvet. :)

14 dagar kvar sen är man på Grällsta!

Ja, jag har nu Tvättar alla mian ridkläder och kollat igenom vad jag hade. Lite smått roligt att jag trodde att jag behövde fler ridstrumpor men istället hittade jag 5 Par i min ridväska, så det behövdes inte. Behöver inga nya ridhanskar. Men fick låna två par ridbyxor av Linnea som hon aldrig använder. För jag hade bara ett par hela ridbyxor som är svarta och det är itne så najs att gå runt i svarta byxor varje dag. Väldigt snällt av Henne!

Att jag ens tänker på det nu, men jo det är faktiskt ett litet måste så jag jobbar på ett gymnastikläger veckan innan grällsta.

Min packlista:

*3 par ridstrumpor
*3 par ridbyxor
*3 stall T-shirtar
*Ridskor
*Ridhjälm
*Ridväst
*Ridhandskar
*Gummistövlar
*3 T-shirt
*2 par Tights
*3 Tjocktröjor
*3-4 Linnen
*6 par vanliga strumpor
*Bikini
*4 BHar
*7 par trosor
*2 Par shorts
*Mjukis shorts
*Myggmedel
*Schampo och balsam
*Tvål
*Pengar
*Tandkräm
*Tandborste
*Hårborste
*Regnjacka
*Tvättmedel
*Sängkläder
*Handduk
*Tygskor
*Headset
*Mobil
*Laddare till mobilen

Aa det var min packlista.. jag har säkert glömt nått men det är ju ingen fara nu.

Det ska bli så kuuuul!

Grattis till studenten Bästa Patrik!! :D <3

För du har tagit studenten, fyfan va du är bra!!!

Isabell, Patrik och jag

Felix, Patrik, Patrik och Johan


Patriiiik!

Kommentar på Sommarjobb från Karla: "Grattis!:)"

Taack fina Karla! :D:D

SOMMARJOBB!! :D:D:D

Jaa som alla ver så älskar jag hästar. När jag va mindre va jag på ett ridläger som heter Grällsta Ridcenter. Iår sökte jag sommar jobb där och jag fick jobbet! Det ska bli så himla kul att jobba där i 3 veckor, träffa nya människor och syssla med sånt som är kul.
Jag mår så bra med hästar omkring mig och jag längtar som tusan!

Grällsta är ett underbart ställe för oss hästtokiga människor. Det är hur härligt som helst där och det ska bli kul att komma tillbaka efter 6 år :)

Här kommer jag bosätta mig i 3 veckor under sommarlovet.

Grällsta Poolen

Ridläger elever har det skoj



Don't judge me by my past, I don't live there anymore


Glad Idag

Såhär glad är jag idag!!
så nu ska man till skolan, Sista skoldagen! ::D:D

Turkiet i sommar!

Jaa som alla redan säkert vet så drar jag till Turkiet i sommar och firar min 18 årsdag där tror det blir Alanya.
Nu har vi nog hittat vårt hotell som vi ska bo på. Det finns 3st Pooler, poolbar, gym, vattenrutshkana etc. och allt verkar superfräscht. 200 meter till stranden och 300 meter till "centrum".
Vi ska bo i nybyggda 3 rumslägenheter som ser superAwesome ut!

Ena poolen



Nybyggda 3rumslägenheterna som vi ska bo i eventuellt


Vattenrutshkanorna


Fiiint!


Vad Tycker ni? :)

Polisen igår på förhör

Kom på att jag va hos polisen igår på förhör Angående branden på Råsunda när jag brände mig.
Dom sa typ att dom eventuellt lägger ner utredningen eftersom att det inte kommer hitta några misstänkta eller en gärningsman. och det är heelt förståeligt. De ställde lite frågor och lät sedan mig förklara hela händelsen. Hittar dom en gärningsman kommer jag få skadestånd. Hehe!

En härligt dag!

Idag bockade jag av tre saker på min plugg lista. 1: har fått godkänt i Engelska B, 2: blev klar med en G komletteringsuppgift i kemi A och 3: jag gjorde Prov i matte D som jag kände på mig att jag klarade.

Inte nog med det så va familjen och åt på en italiensk resturang i sumpan som heter Parma. Riktigt god mat har dom där asså, man nästan rullar hem efter att man har ätit där.

Nu ska jag snart sova, men satt och funderade lite på vad jag ska ge i studentpresent åt en god vän till mig som tar studenten nästa vecka.

Vad kan man ge?

Fundera på den så ska jag också fundera!

Godnatt puss!

Grattis på födelsedagen Titti! <3

Idag fyller min kära låtsasmamma år, jag tror det va 28 år igen eller nått sånt! :)


Bilden är tagen i NYC när vi åkte häst och vagn runt i Centralpark för 2 år sen.

Godmorgon Stockholm

Idag börjar jag 11:15. ska dra till solna nu på morgonen och köpa underkläder. :P plutt!

Vad ska man göra?

Asså vad ska jag göra med mitt liv? jag vet inte vad jag vill göra, jag har ingen aning om vad jag vill utbilda mig till, jag vet inte vart jag vill flytta för nu har jag andra tankar, Jag vet ingenting om hur jag vill göra med mitt liv.. känns som att allt är bortkastat.

Jag vill lixom upptäcka världen.. Kanske dra till Grekland en hel sommar och jobba med hästar. kanske till Spanien eller England. fan vet jag..

Sverige bikini!

Har hittat en sverige bikini på Stadium men det ska finnas på cubus också som däremot är snyggare.. Men hittar den inte!..

Jag ska iaf köpa en sverige bikini.
Har dock beställt en Gul bikiniöverdel och en blå underdel till det!

Den här vill jag ha från nån konstig hemsida. Supersnygg för bara 399 kr.

Hjälp mig med mitt hästliv!

jag vet inte hur jag ska göra.

Antingen så hade jag tänkt flytta till Skåne och hitta ett stalljobb där, eventuellt en medryttarhäst också så att jag har något eget. Kanske foderhäst.

Eller så stannar jag kvar i Stockholm men flyttar någon annanstans där det finns mycket hästar. Eftersom att jag vill jobba med hästar och inget annat.

Min dröm är att skaffa en egen häst.. Det har varit min dröm sedan jag va liten. Jag vill jobba på ridläger men samtidigt vill jag åka på ridläger innan jag blir för gammal.

Mitt liv kretsar kring dessa fyrbenta varelser. Skulle nog inte kunna tänka mig ett liv utan dom.






Min framtid är en fet jävla beslutsångest punkt!

..

HUR FAN KAN MAN ENS SÄGA SÅ!!!??

Läste nyss en nära väns blogg där hon lagt upp en printscreen på vad en anonym hade kommenterat i hennes blogg.
Asså hur i helvete kan man ens yttra dessa ord.. Om man nu hatar en person så mycket och allt vad det nu är säg det face2face ist till den personen så får vi se om du/ni är så tuff i verkligheten.. och en sak till SKAFFA DIG/ER ett större ordföråd. Eller är det bara dessa ord du lärt dig genom åren eller?

Blir så sjukt arg när jag läser detta, för jag tror inte att du som skrev denna kommentar skulle bli så glad om det va till dig/flickvän som kommentaren skrevs till.
Nu vet jag dock att Rosanna är en stark person och jag tror hon skiter i att folk har sina åsikter om henne för hon bryr sig inte. Men jag som är hennes vän blir skit förbannad.. Hur kan man som en MÄNNSKLIG person ens använda dessa ord BAKOM EN DATOR..? jag förstår ärligt talat inte.

Rätta mig om jag har fel..!

Kommentaren i Rosannas blogg:

Nagelfix!

Sitter och fixar syrrans naglar!!! Fashion!

Linda Karlsson

Linda heter jag, 20 år och bor i Stockholm.

RSS 2.0