Tjaaa bitches!

Det va länge sen, hoppas ni mår bra! Jag mår superbra, jag och Anina ska nu börja träna på allvar.. BEACH 2012 here We come! Och aa nu är jag i skolan. Puss på er!

Bloggpause

Jag tar nu en pause från bloggandet ett tag. Puss på er mina finaste!

Är tydligen syrrans mamma..

Gick till affären med syrran då kommer det fram en påtänd jävel och frågan om JAG är syrrans mamma "haha nej det är jag inte" då frågan han om vi går i samma klass.. " nej det det är min syster". Hur i helvete kan man gå från att fråga om man är hennes mamma till att gå i samma klass som henne. Snacka om att vara i en helt annan värld..

Snart ska jag gå till Anna, det ska bli myys!





Puss på er mina fina!

Hörs imorn..

Fredag den 13de..

Gjorde nyss årets vurpa Påväg till bussen. Ska till tandis, sen till skolan igen och göra om nationella för jag är bäst. Nej men ärligt den här dagen hatar mig. Fick veta att storebror har åkt till sjukhuset.. ikväll ska jag träffa Anna :)

Ni är min andra halva.. <3

Syskon är alltid syskon och även fast man bråkar betyder som mest av allt för en.
Mina syskon är helt underbara, dom ställer alltid upp  för mig och lika så försöker jag ställa upp för dom när dom behöver hjälp och råd.
Vi har så sjukt mycket minnen ihop och vi gör så sjuka grejer som saker man knappt skulle kunna komma på. vissa dagar skrattar vi åt ingenting andra dagar är vi hur dryga som helst.

Min syster Hannah är en ganska crazy brud som tänker på alla andras bäst. Det var inte länge sen vi lekte med bratz och hoppade runt på landet och lekte att vi var hästar. Det är helt sjukt att tiden går så snabbt, med åren har hon blivit helt Wild, eller asså hon har sina idéer för sig. Hon ställer upp för mig i alla lägen och verkligen lyssnar. Hon ger mig råd och berättar även sina åsikter även fast dom är emot mig, med det är bara för att jag ska se saker från fler perspektiv.
Bruden älskar att sjunga, det går inte en dag utan att hon sjunger. Ibland får hon sina galna skratt attacker, hon skrattar så mkt att hon knappt kan andas och hon gråter. Hannah är förövrigt en riktigt underbar person och vi hittar ofta på spontana saker. Vet nog inte vad jag skulle göra utan den galna tjejen, kan tillägga att hon är en gamer!! Och jag Älskar henne!


Min lillebror Jens är en ganska blandad person. Även fast vi bråkar ständig så tillhör det syskonkärleken. Jens är en person som är ganska lik mig, pratar först sen tänker vilket inte är bra alla gånger. Ibland säger han så sjuka saker att man knappt kan hålla sig från skratt. Ibland kan han komma från ingenstans och ba sjunga och dansa och det låter som en skata, haha inget illa menat. Men det är sån han är och det är det som gör han till den han är, just Jens. Han är också en person som går att snacka med när han är seriös. Jag litar mer på han nu vad jag gjorde för kanske 2 år sen. men Shit va ungen växer och blir stor, asså inte tjock. Ibland när vi är ensamna hemma har vi så sjuka stunder att man ligger på golvet och asgarvar. Han kommer alltid att vara liten i mina ögon, och jag kommer alltid ställa upp för han!  


Men vad är vi alla Tsm? Jo Oslagbara! Älskar er mina fina.. Hoppas ni vet det även fast jag är Bitterf*tta ganska ofta.




Uppdrag att utföra i bloggen..!


Jag har nu fått i uppdrag att skriva mer om hur jag tycker en kille ska vara, om vart jag bor/bott, mina nära och kära, tips etc. Men jag tänker även nu varje vecka utse veckans Hunk och veckans Babe, kan även vara kändisar.. Så om ni vill tipsa mig eller nomenera nån så mejla mig en bild på den person som du vill nomenera till [email protected] och även en liten text om personen, får jag inga tips utser jag själv två personer. Jag tänker även varje vecka svara på 3 olika frågor om allt möjligt. 

Låter det som en bra idé eller har ni fler idéer som ni skulle tycka vara kul att läsa om?

 
Det snöar.. No shit!

God Morgon!

Är så fruktansvärt trött och det värsta vädret ute... Suck för det! Bara nån dag kvar sen är det helg. Blir eventuellt tjejkväll, men får se. Måste läsa den där dumma boken idag också. Hejsvejs!

Godnatt!


ska gå och lägga mig snart, börjar tidigt imorn SEEGT!

sliten dag!

Idag har vi inte gjort så mkt i skolan, fick veta att jag har g i slutbetyg i Matte C. Nu börjar man med matte D, tjohejvett rent helvete.. nu ska jag sätta mig och läsa en bok som jag måste läsa. Fick en kortare verision på 94 sidor ist för 428 sidor av min lärare,riktigt snällt. Och jag har sagt det förut säger det igen, Krya på dig X! :)

SKA KÖPA!!!

Från dinsko,, skit snygga!



Älskar Livet!

Imorse när jag öppnade porten, satte på musiken i öronen och andades in den kalla luften slog en tanke mig.
 
"Gud vad jag mår bra och vad jag älskar mitt liv"

Hela vägen till skolan gick jag med ett leende och bara tänkte "f*ck alla haters, f*ck alla idioter, f*ck alla som försöker trycka ner mig, fuck alla helt enkelt, jag mår bra och ingen ska ändra på det igen.."

Jag är så glad över att jag äntligen kan släppa 2011 bakom mig och blicka framåt, att äntligen kunna kalla 2011 för det förflutna. Det är nu ett avslutat kapitel och jag kan äntligen vänta blad.




Skola.. Jippi!


Mmm kuuul! Konstig lampa men vafan gör det. kan tillägga att jag alltid ser bättre ut i verkligheten än på bild.

Helt sjukt att jag ens är vaken, men här ser ni att jag faktiskt är det!!





Puuss! 

Jag står hellre ensam kvar än kvar med bara falska person

Jag har alltid hört att jag är ego, skiter i andra, bryr mig bara om mig själv, gör så att jag ska stå i en bra dager hos någon annan etc.

Vad folk inte fattar är att jag blivit vad dom gjort mig till. jag bryr mig om mina vänner men bara dom som bryr sig om mig. Jag skiter seriöst fullständigt i dessa personer som låtsas vara min vän, låtsas lyssna på mig etc.

Vrf ska jag ens lägga min energi på att följa en massa oskriva regler/lagar när dom egentligen är sjukt onödiga. Vrf ska jag ens bry mig en person som inte vet ett skit om mig, Vrf ska jag ens bry mig om någon som inte ens tar reda på fakta innan han/hon öppnar käften utan ist går och tror massa saker. Jag säger bara skyll er själva om ni står där med massa falska vänner.
Vrf ska jag ens lägga energi på att förklara för någon som redan bestämt sig för att slänga hat? jag förstår verkligen inte grejen. säg vad ni vill men jag gör som jag alltid gjort och kommer alltid att göra,, Skita fullständigt i dom som går runt och hatar mig.

Sista dagen på lovet..

Idag tog jag en promenad på 40 minuter, sedan träffade jag Emilia och vi snackade om massa saker. Det va kul att träffa henna igen.

Känns även sjukt trist att lovet nu är slut och jag börjar kl 8 imorn så jag måste upp typ halv 6, inte najs!

Vill även påminna om att jag är trött på folk som inte tar reda på fakta innan dom gör sin tolkning.. Så kära vänner, ta reda på fakta sen kan ni öppna käften. Tack!

Nu blire Duschen.

Pööss!

Never hate people who are jealous of you but respect their jealousy because they're the ones who think that you're better than them!

6 Saker ni inte visste om mig..





1.
Jag HATAR när man sitter på toa och det låter när man ska kissa eller när man hör någon kissa. Jag sätter alltid på kranen för att det inte ska låta.


2. Jag dricker inte vodka, det är äckligt!


3. Jag älskar att få gulliga sms.

4. jag ställer klockan ca 2 timmar innan jag börjar skolan för att jag ska kunna snooza i en halvtimme.


5. Jag är perfektionist. Jag klarar inte av när en strumpa sitter högre upp en den andra, eller att saker blir snea. Utan Allt måste vara perfekt. (även hört det från Mamma)


6. Jag älskar blå och bruna ögon.

Städ-dag!

Idag har jag städat mitt rum och rensat igenom mina kläder och gjort det snyggt i lådorna. ja underkläds lådan är alltid lika full som vanligt.


Före:


Efter:

hmm hur tänkte han/hon nu?

Kommentar från anonym: Du vet väl att det är ett brott att ta reda på vem som har ett visst IP-nummer. Om någon bestämmer sig för en anmälan kan du få böter/samhällstjänst som straff. Säger inte att jag ska göra det men ville bara att du kanske ska tänka dig för nästa gång. Sen är det kul att veta att du är emot demokrati. Detta säger jag eftersom du vill att Sverigedemokraterna ska bort från riksdagen. SD fick så pass mycket stöd från svenska folket att det vore att gå emot demokratins största regel att kasta ut dem, yttrandefihet. Alla har rätt till en åsikt och att få yttra denna utan att känna sig hotad osv. Känner inte dig och vill inte heller lära känna dig men var bara tvungen att skriva detta, ha en bra dag!


Svar: tack för din kommentar. Det roliga är att jag inte sökte upp personinformation utan bara från vilket område ip adressen kom ifrån. Och utifrån det så listade jag själv ut vem det var. Sa aldrig heller att riksdagen skulöe slänga ut SD. Syftade mer på att nästa gång det är val, så borde dom åka ut.

Svar på frågestunden!

Amanda: Är du singel?
              Vad tycker du om min blogg?
              Är du på g med någon?


Svar: Jaa jag är singel!
         Jag tycker att du har en fin blogg, snygg design
         Nej jag är inte på g med nån, eller skulle inte vilja på stå det iaf.



Guillaume: Vad är det första du kommer göra när du fyller 18?

Svar: Det första jag kommer göra är att Fira med en flaska champagne, typ!
Nej men det blir först fira med släkten, sen ut med alla vännerna och klubba, antar jag.


Arian: vad var din första reaktion när du såg/träffade mig:)?

Svar: Tänkte typ bra " shit där är ju han"


Kurt: Vad tycker du om den sittande regeringen?

Svar: Jag är verkligen inte intresserad i politik eller nått, Tycker bara att SD inte har något med regeringen att göra och dom borde åka ut!


Simon Almgren/anonym: Jag tkr du är beroende at uppmärksamhet, kan du SNÄLLA sluta med det.... tack på förhand.
och du ser ju inte så jävla bra ut heller precis. MVH: Simon Almgren
Anonym: Tkr du att adam är snygg?

Svar: Hej "Simon", Tack för att du uttrycker dina åsikter. Tyvärr kan jag säga att du inte är speciellt smart.
jag har fått två frågor från dig en där du kallar dig Simon och en där du kallar dig Anonym. Synd bara att jag är så sjukt smart och spårat din IP adress så jag vet vem du är ;)
Okej om jag söker uppmärksamhet, antagligen så lyckas jag eftersom att jag fick din uppmärksamhet. OCH jag har faktiskt aldrig påstått att jag ser bra ut heller, det enda jag vet är att du är riktigt ful och borde träna.

Och jag känner många adam, och det är väl typ nån som ser ok ut.

MVH LINDA


M: har du fräknar på bullfittan?

Svar: Kul att du påstår att jag har en bullfitta, ganska kul att du vet det. Men det är lite svårt att ha fräknar på nått man inte har..

Mikaela: Vad e din favorit mat?
              hur gammal är du?
              Oskuld?
              Har du kille?
              Hur ser din dröm kille ut?


Svar: Har ingen speciell favorit maträtt, äter i stort sätt allt
         Jag är 17 och fyller 18 om lite mindre än 7 månader.
         Nej det är jag inte.
         Nej jag har inte kille
         Hmm, svår fråga. Han ska vara lång och ha muskler, en underbar personlighet, sen är jag glad!


Lisa: Vem är din bästavän?

Svar: Kan inte påstå att jag har nån bästavän på det sättet, jag har många nära vänner som är helt underbara.
Några av dom är Ludvig, Isabell, Ida, Rosanna, Emilia, Anina, Anna Och Syrran såklart. Jo, skulle påstå att syrran är den bästa!





Tack För alla frågor, förväntar mig lite bättre frågor nästa gång och inte så omogna..

Puss!

Nattunderhållning - Fråga vad ni vill!

Fredag kväll

Jahap, nu är man mätt och belåten, solad och motionerad Riktigt skön dag!

Tog sin lilla tid att gå till hornstull, men shit va skönt! Bilden är dock från Norrtull


SolMys!


Nu blire bara att ta det lugnt.. Dundundun! haha


Puss!

Lååång promenad

Nu ska jag och syrran ta en lång promenad(ca 45-60 minuter) in till Hornstull för att sola. Så det blir motion och solbränna i en smäll.
Ikväll blire eventuellt fest med fina tjejerna Isabell och Unn, inte säkert än men vi får hoppas.



Puss sålänge!

SVERIGE, BÄST I VÄRLDEN!!!

Jag är Stolt över att vara svensk!

Älskar att du/ni hatar mig!

Ibland älskar jag när folk hatar mig, det plågar dom bara mer när dom ser mig glad och att jag har ett bra liv.

Det är helt uppenbart att när en person hatar dig, blir han/hon bara mer irriterad och "plågas" av att du inte bryr dig och att du är glad eftersom att det enda dom tänker på är att försöka få dig att bry dig om att du är hatad.


Så till alla som bryr er, Sluta bry er, det plågar dom bara mer ;)

Just sayin'



!! Pöööööösss Till alla mina haters!

Min kväll!

Kom nyss hem från Isabell. Vi satt och kollade på tv med hennes pojkvän Petter. Väldigt trevlig och då måste man väl lägga in Petters kommentar "STURE P"! ahah

Ååh juste mina fina läsare jag tycker att ni är ganska dåliga på att kommentera, jag vill ha lite fler kommentarer!





Puss på eeer! <3

Asså Såhäääääär Lycklig!!

Okej, fick nyss veta att min klass äntligen efter ett och ett halvt år ska byta mattelärare. Asså jag är så Lycklig att ni inte anar. Min förra lärare va seriöst helt dum, jag bråkade med han ganska ofta och aa nu äntligen ska vi få en lårare som vi hade som hjälplärare, och den läraren är hur bra som helst.. Asså ÄNTLIGEEEEN!!!
Min sista matte kurs ( matte D) är räddad! Tack Skolan för att ni gav oss en bättre lärare!

Vampire Diaries!!


Äntligen, som jag har längtat!!!! <3

SE Banken

Gick upp 11, slängde på mig kläder, slängde i mig frukost sen tog jag bussen med lillebror 11:35 till Solna för att möta pappa och sedan fixa konto och legg typ. Puss!

Mitt år i bilder!

Januari (Var medryttare på denna underbara ponnyn Neptun)


Februari (Ehm jaa, Allt va upp och ner)


Mars (Mysigt sportlov med tjejerna i stallet, samt allt va fortfarande upp och ner)



April (IO med syrran och grabbarna. Fick även äran att rida den Fina Spirit)


Maj (Utflykt med klassen, 6 timmar på en båt)


Juni (Planking var inne. Mysig midsommar också)


Juli (På dop nere i Skåne)


Augusti (Rally nere i Skåne/hässleholm. Plus att jag fyller år 1 Augusti)


September (Skolan började och jag var trött på skolan)


Oktober (Födelsedags/Maskiradfest hos Isabell)


November (Födelsedagsfest Tema 60-Talet hos Julia)


December (NYÅR!)



Det var dom minnena, nu lägger jag allt bakom mig!

Glömt att välkomna det nya året 2012!

Jag vill hälsa vårt nya år 2012 välkommen!

2011 Kan rent ut sagt ta sig, eller aa nästan. Jag har haft mina ner och upp gånger, Men verkligen allt hände i slutet av 2010 som påverkade början på 2011. Det är mkt jag ångrar som saker jag gjort, sagt eller inte gjort. Önskar ibland att saker och ting aldrig någonsin hände, men ändå var det bra för min egen skull. Jag lärde mig av mina misstag och jag har lärt att försöka ta tag i problemen (lite iaf).

Jag vill tacka alla mina kära vänner som ställt upp så mkt som dom gjort men framför allt min syster som alltid funnits där för mig i vått och tort och verkligen orkat med mig. Känner dock att jag har skuldkänslor för att ha låtit henne lyssna på alla mina problem ist för att gå till mina föräldrar direkt så att dom faktiskt kunde hjälpt mig från första början. Men jag vågade inte. Jag va rädd för att dom inte skulle förstå mig, men nu i efterhand har jag insett att dom faktiskt inte är födda på stenåldern. Dom har också varit unga, men kanske inte lika dumma som jag.

2011 slutade dock grymt bra, iaf som senaste halvåret.

Skolan har gått sämst hela året, men nu ska jag försöka ta tag i skolan på allvar.

Jag är redo för en ny start, HEJ 2012!

Svar på kommentar

Kommentar


Svar

Tack för din kommentar återigen, och den här gången fick det mig och tänka. Du har helt rätt med det där med killar och blablabla. och jag tror till och me datt jag skrivit det i texten att det inte har med vart man kommer ifrån, dock inte om snygghet, men det står med.
Jaja, hon får helt enkelt bita i det sura äpplet och gå på stan och bli hatad. Tack förresten det där om min blogg!
Jag tar åt mig.!

"Trust takes years to build but only seconds to shatter"

Svar på kommentar!

Kommentar:



Svar:
Tack för din kommentar "c".
jo så här ligger det till, jag bryr mig för att bruden snackar gojja om det här med att sverige har fullt med fattiga människor och att man ens kan säga att man är rädd för fattiga människor. Och jaa hon är smart som fångar sina läsare på det sättet MEN hon tjänar inget på det förutom pengar.
Och det klart jag kan säga att svenska killar är snyggast, det är ju inget negativt..elleR?..Så jag kan inte hålla med om att jag är lika låg som henne.

Jag talar ut om bloggerskan Hanna Widerstedt

Ja som alla vet så är Hanna Widerstedt en bloggerska som snackar väldigt mycket om hennes starka åsikter om att hon HATAR svanska killar och även att hon hatar fattiga människor.
Hanna är en typisk person som dumförklarar alla blondiner vilket är helt fel. Hon gör sina videosar för att provucera folk och får sina läsare på detta sätt. Alltså bara HATERS. Det finns inte en enda person som gillar henne vad jag vet i alla fall.

Hanna är det kul att bara ha läsare som är haters? skulle det inte vara roligare om du hade läsare som faktist tyckte om dig? tyvärr hittar du inga som gillar dig i detta land.

Hon säger även att hon hatar svenska killar för att de är snåla, fula, tråkiga och gillar bara missionären.

Ehm okej Hanna, Du kan inte dra ALLA svenska killar över en kant. Svenska killar är bland dem snyggaste killarna som finns (enligt mig), alla är inte snåla, finns även italienare och ryssar som också är snåla, Right? det har inte med vart man kommer ifrån, det har med vem man är som person, men det kanske inte din lilla hjärna förstår eftersom att du framstår som en korkad person i alla dina videos.

Och sen det där med att alla killar bara gillar missionären, Ehm har du legat med alla svenska killar? nej tror inte det va. Då skulle du nog vara ganska trasig, om inte så hoppas jag att de svenska killarna tänker minns 20 gånger innan de gör nått med dig eller jo dom som inte får nått bättre tar dig som en sista utväg säkert.

Sen att man är rädd och hatar fattiga människor.. Definiera ordet Fattig. Folk kan vara fattiga på olika sätt. Så det är bara helt sjukt att du ens kan säga så. och att sverige kryllar av fattiga människor. Har du varit i HELA sverige? Nej skulle inte tro det.

Och din Choklad som hatar mellandagsrea.. Du säger bara emot dig själv. Du säger i ett tidigare videoinlägg att du var tvungen att spara pengar. Mellandagsrea är ett annat sätt att spara pengar på. Folk vill nog också kunna resa och bo på lyxiga hotell som du också vill, Right?.. Så det där är bara bullshit. Och det är även bullshit att du kirrar 60 000 för att måla tavlor, inte en chans att du tjänar dom pengarna.

Och nej jag tar inte upp detta ämne för att jag är avunsjuk på dig om det är det du tror. Inte en människa är avis på dig, ingen skulle vilja bli hatad lika mkt som du är, ingen vill se ut som du, ingen skulle ens vilja få sin uppmärksamhet på det viset du gör det.
Jaaa, Vi vet att du tjänar pengar på att blogga. Men då borde dina läsare tänka om igen!

Kan avsluta detta med och säga att du är otroligt ful på insidan av det man sett på videosarna och lika ful är du på utsidan..

Denna låt går till dig Hanna Widerstedt



Eller vad tycker ni kära läsare? har jag rätt eller fel?


Peace!

Det är jag som är Tigern, Hajaru?

Dagens låt: SKRILLEX - Right on time (12 Planet & Kill the noise)

As najs låt, Tack för tipset Ludvig!






"Polisen är här, alla ska ut"

1 Januari 2012!

Första inlägget för detta år!

Igår var det en helt okej kväll. Vi va på en ganska BBBFest men W/e who cares?
De bjöd på hur mkt dricka som helst, inklusive energi dricka. och det va kul sålänge det varade.
Har dansat så mkt att det känns som att jag har gått ner flera kg. Men hah nej det har jag inte.

Bilder från igår:












Tack allt underbart folk som gjorde min kväll!

Linda Karlsson

Linda heter jag, 20 år och bor i Stockholm.

RSS 2.0