Stoppa tiden

Nu är dagarna lätträknade. Trodde aldrig att den sista månaden skulle vara så tung som den är. Det är jobbigt att se verkligheten rulla iväg på ett ögonblick. Kändes som att det var igår du kom och nu åker du hem snart. Kan vi inte stoppa tiden för ett tag så jag hinner umgås mer med dig. Min lilla Lora, som alltid kommer vara min finaste flicka oavsett hur mycket dumheter hon hittar på. Men vi ses ju i sommar och förmodligen i höst igen. Det går egentligen helt sjukt att man kan älska ett djur så mycket. Nu ska jag verkligen ta vara på de sista veckorna som är kvar. Jag älskar dig min fina, ingen kan någonsin jämföras med dig. <3

Pelhambett och handskar

Idag har jag köpt ett Baby-pelham 3-delat. och nya handskar. Många säger att man inte ska rida med skarpa bett och andra säger att man kan det om häst och ryttare trivs med det.
Min anledning är för att ponnyn har börjat ta bettet och sticka när man rider ut och det känns varje snällt eller bra att sitta och dra emot för kung och fosterland. Hellre ett skarpare bett med en snällare hand än ett vanligt bett och en elak hand.
Varför jag valde just "baby" pelham är för att jag inte behöver så himla stor hävstångkraft som en stor häst kanske skulle behöva. Jag testade att rida med pelham i lördags på banan och Lora verkade trivas bättre på det då hon började jobba lite mer med stegen och ryggen än vad hon gjort tidigare. Hon lyssnade även mycket bättre och det räckte med små små tygeltag.
jag vill även inte ta risken att hon sticker med mig medryttare, då hon blivit i princip omöjligt att stanna. Bara kör upp huvudet och drar. finns inget jag kan göra. Så det ska bli spännande att se hur hon är ute imorn med pelhammet!






Bildregn!!





























Min nya tatuering!



...

Linda Karlsson

Linda heter jag, 20 år och bor i Stockholm.

RSS 2.0