Jag är sämst

jag är verkligen dålig på att uppdatera. Aja i fredags kom Rasa till stallet för att snagga alla hästar( jag snaggade Lora själv). I lördags vare tävling men Lora hoppade knappt på framhoppningen så jag bestämde mig för att inte ens starta. Resterande dagar har jag bara myst med min älskade ponny.
I helgen kommer jag att befinna mig på globen för att Jobba under Stockholm horse show.

Såhär snygg blev min brutta!





skit vecka..

Den här veckan har varit så dålig. Hovslagaren kom inte när han sa att han skulle komma, hästen har glapp på två skor så jag kan inte träna inför nästa helg. hovslagaren kommer på måndag eller tisdag så har Max 3-4 dagar på mig att sätta igång Lora och börja träna. Jag har knappt pengar och nästa månad blir körig. har mer utgifter än vad jag troligtvis kommer tjäna. så vet inte hur jag ska göra plus att jag måste börja tänka på julklappar. just nu känns allt som en jävla börda. vill bara gå och dö någonstans. Att det var såhär jobbigt att bli vuxen trodde jag fan aldrig.. Ta mig här ifrån, jag ger upp snart!

Ska börja satsa högre i ridningen!

Jag har nu hört från mer än en person att jag ge stor potential inom ridningen. Att jag borde satsa högre. jag börjar smida planer för nästa år. Ett samarbete förmodligen. Jag ska bannemej bli proffs!





Linda Karlsson

Linda heter jag, 20 år och bor i Stockholm.

RSS 2.0