Gävle

Ja nu sitter man i bilen i Gävle och väntar på Titti, sen ska vi väl glida runt och shoppa. Puss

Lördag kväll

Ja idag åkte jag, pappa, Hannah och jens till landet. Nu ligger jag och syrran och kollar på en sjukt rolig film! Kexchoklad är gott. Imorn ska vi upp tidigt och hämta Titti i Gävle sen ska vi nog shoppa! :) Puss!

En legend, min eviga kung!

Ozzy Osbourne är min kung. Sedan jag va liten har jag lyssnat på Ozzy, och nu kommer han följa mig livet ut. Hans låtar är så underbara, Synd bara att han har hållt på med så mycket droger som han har gjort. Han lever nog inte länge till. Den gamla Rock världen utan Ozzy kommer nog inte vara sig likt när han försvinner.!
Ozzy ser dock riktigt risig ut också, But he is still my king!
<3


5 saker du inte visste om mig!

1: När jag har mens, skulle jag kunna döda för en chokladkaka eller en ben and jerry's.. :D

2: Jag kallas för bärra och Mini..!

3: Jag vill ha en son som ska heta Liam, Adrian eller Fabian!! :D så sjukt fina namn!

4: Jag hatar när killar hundar efter mig för då är det inte på mina villkor, Det är roligare att vara den som är på jakt för då är det på mina villkor! :)

5: Jag hatar Vodka!

PUNKT!!


Mysig middag

Idag Tvättade jag från kl 7-10:30, Efter det drog jag ut och sprang i det härliga vädret. Jag började ju skolan kl 15:00 så denna dag har känts helt meningslös. Efter skolan åkte jag direkt till Stoffe och Karla och åt middag med hannah också, Det serverades Taccos, SÅ mumsigt! :D

Vafan ska jag göra nu då? :/

Blondin-Bella??!

Lite smått komiskt att min storebror (Chris Melin) nyss fick jobb på Blondin-Bellas tidning! :D Grattis till jobbet Stoffe!


Nu är jag redo för skolan! Bye sålänge!
Dagens Outfit

En toppen morgon!

Vaknade kl 06:45 och såg att solen skev utanför fönstret. Hur härligt som helst för jag hade önskat mig bra väder så att jag kunde dra ut och träna idag.
Är det bara jag som älskar doften av nyregnat? Allt luktar så sjukt fräscht.
Nu håller jag på och tvättar så det är ju ganska kul.. NOT!!

Deprimerad..

Blir så deprimerad av att det krävs så sjukt mycket för att minska i vikt och bli kralligare, för jagär för lat för att göra det som krävs. Önskar att jag kunde sitta i soffan och träningen skötte sig själv.. Sen VIPS har jag blivit krallig och minskat i vikt!

VIll köpa!


För lång dag.. Plugg, skola, hem, äta, Duscha med gummistövel

Jaa idag va jag faktiskt duktig och valde bort min sov morgon och drog till skolan vid 9:15 för att plugga Kemi. Det kändes skönt att få det gjort för nu har jag ett litet humm om kemin Iaf.

Dagen kändes otroligt lång eftersom att jag åkte till skolan tidigt. Jag är riktigt möjd med min insats idag. Sen kom jag hem åt mat sen khoppade jag in i en dusch.. Haha jag kan ju fortfarande inte duscha som normala människor eftersom att mitt ben ännu inte har läkt. Så idag blev det en dusch med Gummistöveln, tyvärr glömde jag att ta en bild men fan va kul det såg ut. Jag stog och skrattade åt mig själv i duschen. Vem i hela friden duschar med en Gummistövel på sig? svar: JAG! hahah

Imorn ska jag vara duktig och tvätta kl 7:00 på morgonen, sen när tvätten är klar ska jag ta mig en powerwalk till råstasjön, gå powerwalk runt sjön sedan träna på ett liknande gym som finns utomhus, typ lyfta stockar och sånt :) skiit kul ju! sen börjar jag skolan kl 15:00!

Nu ska jag sortera tvätten sen ska jag läsa lite ut boken jag läste igår!

Nästa inköp när lönen kommer..! HJÄLP MIG!!!



True!

Nationella, huvudvärk och matlagning..

Först hade jag nationella i svenska idag, helt fantasilös lämnar jag klassrummet efter två timmar med ett tomt papper. Jag hade så fruktansvärt ont i huvudet och jag visste inte vart jag skulle börja nånstans. Nej jag kom hem började jag med middagen, Det blir Kycklinggrattäng med ris, och jag gjorde den alldeles själv!, och gott blev det. :)

Nu ska jag läsa en bok som heter "självmordsförsök hos unga" för att jag ska göra en stor uppsats i psykologin.
Den är faktiskt ganska inressant. Nej men back to work.!

Puss

Känner du igen dig?

Känner ni igen den där känslan som uppstår när ni känner er meningslösa och undrar vafan ni gör där egentligen?

Mm, det gör jag också, många dagar i veckan. Allt man gör går att hitta fel och klaga på. Varför kan man inte bara vara glada för varandra och blunda för det där små skitfelen? ingen vinner på att söka dessa fel.
Jag är så trött på att se folk ha det så bra, jag blir avundsjuk för jag känner inte samma sak. Jag känner inte att jag får den kärleken som jag skulle behöva, jag känner bara att jag har alla blickar på mig och jag måste prestera bra på allt jag gör, tillochmed om jag ska lyfta en gaffen så måste jag tänka på hur jag ska lyfta gaffeln utan att få klagomål. Jag kan inte gå utanför dörren utan att jag måste prestera på en bra nivå. gör jag inte det, då är skatorna där och hackar i huvudet på mig. Mina dagar blir bara svara.

Och inte finns det någon som kan göra mina dagar färgglada heller. Tyvärr.
Jag vill känna mig fri, men nu är jag fast, inlåst bakom murar någonstans i migsjälv.

INSTAGRAM!!

Glömde en sak, Följ mig på Instagram Liindamiini@Instagram!!

Såja Turn the blue buttom Green!

Helt sliten!

Jaa idag har man ju haft skola, Sen drog jag och jobbade. Dom är ju bara för söta dom små barnen och duktiga är dom också! :)

Och imorn så börjar jag kl 14. sen blire jobb sem direkt efter jobbet blire utbildning i 2.5 timmar. Jaja det är cash vi snackar om :)

nu ska jag typ Sova! natti! Puss på er

Jag har..

jag har nog aldrig sovit så bra som jag gjorde inatt, helt sjukt vad utvilad jag är! Ikväll blire jobb, har faktiskt saknat jobbet, så det ska bli kul att komma tillbaka! :)

nu ska jag till skolan, Puss!

Så uselt!

Idag va det Aik match, De mötte GIF Sundsvall. Ganska så uselt spel förutom det 10 sista minutrarna. Det var ett riktigt äckligt väder, Mina fötter var bortdomnade och jag frös ganska rejält.. Blir så arg på att Aik spelade så slappt idag. MAtchen slutade 1-1.. SÅ AAARG!!!
Tre hemmamatcher har varit och inte en enda match har vi haft fint väder.. antingen regnar det eller så snöar det. Nu får vädret ta och skärpa sig till nästa match DERBYT!!!!! då ska vi krossa Apgården!!!

Aja förövrigt har jag haft en ganska najs helg, i fredags va jag ju på Norlie och KKVs spelning på Söder, Riktigt grymma grabbar. I lördags tog jag en promenad sen hängde jag med grannbarnen till stallet för att hjälpa dem när de skulle rida.

Nu ska jag typ sova, för jag är så otroligt trött och jag ska jobba imorn!

Godnatt, Puss!

Hmm?



Svar:

Hmm, kul att du skriver från olika IP adresser :), Sen är det ju ganska kul att du typ tror att bara fär att ingen kommenterar så har jag inga läsare, dock har du rätt med att man borde få kommentarer om man har läsare men mina lärase är väl antagligen ganska lata och inte pallar kommentera.. plus att det är ju bara jag som kan se min statistik så jag vet ju om jag har läsare eller inte.! Och det är kul att du inte vågar stå upp för vem du är också. :) Puss på dig, din fuling! ;)

Norlie och KKV Idag då!!

ikväll ska jag med fina Hannah och Karla på Norlie och KKVs spelning, ska blir skit kul. Så snällt av karla att fixa in oss på gästlistan och att hon tar med oss på detta. Ser verkligen fram emot detta! :)

Snacka om IDIOT!!




HAHA skämtar du med mig eller? Fattar egentligen inte hur man kan säga "det är ju ändå ingen som läser den" Hmm du gjorde ju det nu.. Dumma ärthjärna!

FÖRLÅT FÖR

Förlåt för dålig uppdatering.. Har haft en del att göra. Som alla säkert inte vet så brände jag mig på brinnande komfetti på AIK matchen i torsdags för att pappskallarna inte hade tänkt igenom detta tifo heeelt.. Hur tänkte dom när dom hade papperstifo och 5 bengaler?? ehm Brand ja.. Jag kommer inte kunna jobba ikväll eller imorn vilket är sjukt tråkigt för jag gillar mitt jobb. Jag är ganska trött på killar/män som behandlar tjejer/kvinnor som smuts,leksaker, hundar, slavar etc. Det är inte rättvist. Det är inte okej låtsas som att man gillar en tjej på 13-14 år, kallar henne för söta saker sen ligga med henne och sedan kasta henne. elelr säga till sin kompis " nej men du kan ta henne" Typ som att dom menar " jag är färdig med henne, nu ska jag leta efter andra lammkött" Nej ni killar som behandlar tjejer som leksaker och allt det där. ni borde skämmas helt ärligt. Ni är fan inte värda ett skit i mina ögon. I mina ögon är ni smuts på riktigt. Man ska behandla en kvinna med respekt. samma gäller oss tjejer, vi ska behandla killar med respekt. Men vad vissa killar inte fattar när dom är respektlösa mot en kvinna är att dom inte kommer komma långt i sina liv. Bajs på er. Hejdå!

Chillin'

Nää softar framför tvN och vilar ut min kropp :) Vad händer för er denna kväll då?

TIFOT NÄR BRANDEN UPPSTOD!!!

Please come back

Idag har..

Idag har Storebror och hans flickvän flyttat, imorn kommer dom hit och städar. Kommer bli ganska tomt utan dom.

Imorn ska jag möta upp PuffPuff och Jocke för att sedan dra på AIK match. De möter Göteborg.. haha vi komer nog vinna!

blablabla har världens huvudvärk. Köpte ett par nya skor idag och ett örhänge :)

In till stan och..

In till stan och träffa Anina, vi lär väl gå runt och kolla i affärer eller ta en fika eller nått :)

En gång cheerleader, alltid cheerleader!

I Sommras fick man pröva på att bygga. inte inte nog med att jag fick pröva igen efter 5 år så var det ju med min bästa förening Stockholm Dynamites!! <3

"En gång cheerleader alltid cheerleader"


Sen gjorde jag en flickis med pass på festen hos Ludvig för första gången på 6 år.

Det sög ju..

Igår va det nog den sämsta festen jag varit på.. bara små flickor som betedde sig onoget och det skulle inte förvåna mig om nån av dom blev våldtagna, No offence.

Och nu Fest!

och nu ska jag på fest med Rosanna!

Puss

FEST/FIRANDE (bilder) från Karlas födelsedag













Aa det va lite bilder från middagen, alla bilder ligger inte på datorn. Födelsedagsbarnet får sin bild sen!

FestFEST fest Och återigen fest!

I torsdags vare chillkrök hos ludvig, det vad skojsigt förutom att jag gjorde illa min näsa... Idag firar vi Karla så det blir fest idag med. Bilder kommer upp senare på kvällens firande. Några bilder kommer upp nu från i torsdags! :)









Så vackra bilder, eller? haha orkade inte lägga upp fler bilder!!

I miss you..

Jag tror..

Jag tror att jag lägger ner bloggandet. Det är inge kul längre..

Anina är så söt!

Ursäkta!

Förlåt alla läsare för att jag inte lägger upp bilder men jag har tyvärr ingen möjlighet till det nu eftersom att min datorn är knas :/

TIPS TACK!!!

Jag ska på en fest/chillkrök imorn och temat är "Såhär kommer du aldrig få se mig igen"
Vad ska man ha på sig?

Snart Lov.

Snart är det lov, då blir det Fest, baka, Fest sova, Fotbollsmatch, Bio och massa annat! :D

Du har..

Du har mage att kunna säga vad du tycker men du har inte hjärnan nog för att kunna lösa det..
Förstår egentligen inte. Hur kan man ens komma med en åsikt man man inte ens e villig att lösa eller ändra på det?
Det är för mig helt sjukt. Om jag nu t.ex. har yttrat mig om en åsikt så ska jag kunna stå för den men även kunna se och acceptera andras åsikter och vara öppen för förslag så att man håller en bra kommunikation. Om man inte kan stå för sitt tycke, då ska man inte säga nått alls för då blir allt bara skit oh pannkaka av allting.

Så Snygg.. Vill haa den !! :D


One piece
College 69 DarkGrey

Saknar livet som Hästtjej!

Jag saknar verkligen livet som hästtjej, Det är helt sjukt hur man kan fästas vid en sport på det sättet men det är ju för att man håller på med levande djur. Saknar den tiden då man gick till stallet på helgerna och borstade på sin favorithäst, hjälpte till i stallet med olika saker. Jag älskade att skämma bort min plutthäst med PimPim godis, ni vet såna där röda båtar?. Han älskade såna, minns den gången då jag skulle tävla min Älskade Van Halen första och sista gången. Han fick en PimPim och den suttade han på hela tiden medan jag stod och knoppade hans man. Ååh saknar han så himla mycket, han var verkligen min bästavän. Jag funderar nästan på om jag vill ta över honom när han Pentioneras från ridskoleverksamheten.

Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar denna häst. När jag red på ridskolan så var det han och jag, Vi var ett Team. Bara han och jag. Van Halen är nog den enda mannen i mitt liv!

Jag älskar dig fina häst, Du är helt Amazing! <3





Skola, jobba, äta, sova.. Etc!

Ja idag började jag 9, ganska skönt, sen slutade jag 12, kom hem vid ett, läste lite psykologi, sov en timme sen drog jag till jobbet. Idag kändes det skönt att jobba, har lärt mig alla barnens namn så det känns mycket roligare. Förra veckan började det även en ny tjej att jobba i min grupp så ny är vi tre ledare, hon är ett år äldre och riktigt trevlig.
Imorn ska jag träffa min andra grupp för första gången så det ska bli kul, kommer dock vara trött.

Imorn börjar jag 9:30, slutar 11:15, kommer sitta kvar i skolan och plugga lite matte sen dra hem äta packa grejer, plugga, dra och jobba sen hem och sova :)

Nu ska lillskiten sova, Natti!

Puss

AIK MATCHEN!! filmer/bilder

Det var en mållös match men ett sjukt drag hela tiden. Innan matchen tog vi emot spelarna när dom kom med bussen(filmerna) det va så mycket rök och och bengaler att det va sjukt. såg knappt nått. Fick bengal skvätt på läppen så jag brände mig men det syns knappt, blev bara ett litet märke men det gjorde ont. 
Tur att man gick med dem grymma grabbarna Patrik och Patrik, eller som jag kallar dem The PatrikS!



Patrik, Patrik och jag!









Några foton är tagna av Joakim Hall från www.17124.se

Del 1


Del 2 Bussen rullar in!

Godnatt

Jaa då ska man sova snart, måste ju gå upp tidigt imorn det är ju MATCH! :D så taggad!

Linda Karlsson

Linda heter jag, 20 år och bor i Stockholm.

RSS 2.0