Gårdagen shopping

Ja min ponny är bortskämd.

imorgon smäller det!

Imorgon drar årets fetaste hästfest igång, självklart är vi från grällstas på plats hela helgen.
Vi kommer bjuda på massa skoj. Vi kommer att befinna oss i Min hästs monter och överallt på mässan!
Ses vi i helgen?

Internetshopping

 
Yes då har jag klickat hem detta täcke till Lora.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skillnaden mellan Fodervärd och ägare.

Fick ett önskemål om att jag skulle skriva ett inlägg om skillnaden mellan fodervärd och hästägare. 

Att vara fodervärd:
Som fodervärd var det mer "chill". Man hade inget ansvar för försäkringar etc. Som fodervärd tog man vara på varenda sekund man hade med hästen innan hästen skulle tillbaka. 
Det är egentligen inte så stor skillnad förutom att man måste följa vissa krav som står i kontraktet. Man fick även med lite utrustning så som sadel, träns och grimma. Resten fick man köpa till. 

Som hästägare:
Så har man lite mer kostnader som försäkringar och veterinärvård. Man har även ett helt annat mål när man är hästägare. Man vill komma någonstans som tar längre än 10 månader att fixa. Man skjuter även upp på saker då man vet att hästen alltid finns där. 

Jag vill bli rik

Så att jag kan köpa en egen liten gård så att Lora får stå ensam med endast 1-2 kompisar och inte så många människor runt henne. 

Sorry för dålig uppdatering

Jag är ju som sagt i Göreborg och jobbar. Tredje dagen på jobbet och det går faktiskt bra. Vi har riktigt kul i mitt team! 

Mot Göteborg!

Yes nu är man påväg till kontoret för att sedan dra vidare ut på turné till Göteborg. Jag har ju fått ett nytt jobb som direkt försäljare.

Jag blir borta en vecka och det känns lite jobbigt att vara borta från min älskade ponny i ytterligare en vecka. 
Menmen!

Nu kör vi! 

På Grällsta Gård där hästarna har makten..

..Gunilla håller ordning, Hasse håller vakten.

Jag idag har jag och Sara rakat 12 hästar. Jag har rakat 5 st och hon 7 stycken. Hon är jublade snabbare än mig. Men fasiken vad snälla alla har varit idag, vi är riktigt nöjda. Sen kom Emmi och hälsade på, hon hjälpte oss med lite allt möjligt och sen tog vi oss en välförtjänt tacokväll. Imorgon har vi 9 hästar kvar att raka, sen blir det en uteritt. 

När solen har gått ner..

så är jag och Sara som vanligt ute och bränner på vägarna. Men nu på hemlig ort, för ett hemligt uppdrag. Mer om uppdraget får ni veta imorgon.

Hemligt uppdrag

Ikväll kommer min kära vän Sara och hämtar mig, vi ska ut på hemligt uppdrag på hemlig ort. Jag har packat och fixat, väntar nu bara på att tvättenska torka. 
Har även fördröjt tiden med att sminka mig lite, fick barnvakt sug efter att experimentera med ögonskuggor.

Myspys



Ut på äventyr

Påväg till stallet för att fixa till min ponny och slänga på henne ett täcke, sen drar jag och chloe vidare till Solna för att umgås lite med Hannah och Vilma. Kolla på.film,.äta mat och snacka massa skit. Så jag blir kvar över natten. 

Mitt besök hos mediumet..

Mitt besök med mediumet blev riktigt lyckat idag. Jag satte mig inne hos mediumet och hälsade endast med mitt namn. Hon frågade vem jag ville hälsa på och jag svarade givetvist mamma, Mediumet försökte få kontakt med mamma och det gick ganska fort. 
 
Mamma sa att hon är riktigt stolt över den person jag är idag, att jag är en duktig problemlösare och jag ska fortsätta med det jag gör. Mediumet såg att jag hade förlovat mig( jag hade inte min ring på mig). Då hade mamma skrattat lite och frågat när bröllopet skulle vara, och hon sa åt mig att planera det väl. Mamma hade sagt till mediumet att hon gillade gin och tonic men att jag avskydde det, vilket är helt sant. Mamma var även väldigt glad över att jag träffat den kille som jag har idag(Julian) för han var en trygg punkt i mitt liv, Det kändes skönt som mamma att se det att se det sa hon.
Mamma bad även om ursäkt för att jag fått växa upp i för tidig ålder, att jag fått ta ansvar över mig själv som liten. Hon sa även förlåt för att hon kunde röka innomhus ibland. 
Mediumet talade om för mig att hon var superglad över att pappa gift om sig och att jag inte skulle vara rädd för att visa känslor för pappas nya. Jag fick inte känna skuldkänslor för det. 
Mamma förklarade även för mediumet att hon ville att dörrarna skulle vara öppna men att jag har en benägenhet att vilja stänga dörrarna. Hon förklarade även att jag var en väldigt lugnt person men när jag blev arg så blev jag fly förbannad. 
Mamma tyckte inte att vi(syskonen) skulle behöva besöka graven, hon var ändå inte där för hon är runt oss hela tiden. (Jag och min syster hade egentligen tänkt åka till graven efter åt)
Mediumet såg även att jag hade fler syskon, en bror som inte mådde så bra. 
Mamma bad mig ringa till honom för hon är orolig över honom, men jag fick inte under några omständigheter skälla ut honom. Hon visste alltså att vi inte är så goda vänner i nuläget. 
Mamma sa även att hon var evigt tacksam över att jag följde med på resan som vi gjorde 2004. Mediumet sa då "det var bland det sista ni gjorde innan hon gick bort"
 
Mamma ville även att jag skulle rensa ut bland min vänskapskrets, jag hade någon/några som inte var bra för mig, dom påverkade mig negativt. 
Hon sa även att det var bra att jag bytte jobb. 
 
Mediumet sa att mamma gillade att laga mat, hon gillade att ha ordning och reda och att jag hade ärvt det av henne. 
Hon var väldigt glad och rör över att jag har haft planer på att döpa mitt framtida barn efter henne, men att jag skulle vänta med barn och fortsätta med min karriär tills jag känner att jag upplevt det jag ville. 
Mediumet såg även att jag och mamma var väldigt lika till utseendet ( vilket är väldigt sant). 
 
Jag skulle inte vara orolig över att hon hade det dåligt, jag skulle fortsätta på samma spår som jag är på nu fast jag skulle våga säga ifrån mer. 
Hon var riktigt stolt över mig och mina syskon. Hon var glad över att vi fått upp kontakten igen.
 

Linda Karlsson

Linda heter jag, 20 år och bor i Stockholm.

RSS 2.0