Hajk med skolan

Ja då va allt packat och klart. Idag ska min klass och den andra NV klassen ut och hajka i haninge. vi ska bara sova i skogen i en natt men shit va mycket saker man ska ha med sig :O det är helt sjukt!

aja vi kommer nog ha kul och vi överlever med krypen..

snart ska man dra, puss!

Råd från hästfolk tack!!

Min plan är ju att flytta ner till skåne nästa år i ca 2-3 år och under den tiden kommer jag jobba med hästar på nån gård. Min tanke är då att jag vill ta med mig en egen häst, asså jag vill ha en häst på foder för att jag ska känna att jag även har nått eget och inte bara tar hand om andras hästar.
Vad tycker ni hästfolk? ska jag ta med mig en foderhäst från stockholm och åka ner med den eller ska jag försöka hitta nån häst i skåne?

Behöver lite råd om hur jag ska göra! :)

Helt slut flicka

jag är så sjukt trött att jag går och lägger mig..

FESTBILDER!!

I fredags drog jag och syrran till Norrtälje på fest. jag åkte dit direkt efter skola, men fan va kul fest det va asså. Vi stannade klart där eftersom att första bussen igen började gå kl 5 på lördagmorgonen. Det här va mog ta mig F*n de roligaste jag har gjort. folket va riktigt skönt och sociala dock bara killarna de 6 andra tjejerna höll sig för sig själva vilket jag tyckte va väldigt tråkigt..
På fredagkvällen drog vi och badade och hade sjukt kul, vi hade ingen musik men vi klarade oss. Jag säger bara TACK FOLKET för att ni gjorde min helg!








SEGER TILL AIK!!

NI SOM É FRÅN GÖTEBORG ÅKER ALLTID HEM MED SORG NI SOM É FRÅN GÖTEBORG HEJ HEJ HEJ!

haha japp vidag krossade vi gais med 1-0 i tilläggstid! HÄRLIGT AIK!!

Imorn blir det först skola sen direkt till Norrtälje på fest, hinner inte ens hem och äta middag i mellan :(

Puss och godnatt från en trött tjej!

Riktigt jävla FÖRLÅÅÅÅT!

för att jag har uppdaterat superduper dåligt den senaste veckan.. drog till Småland i onsdags, pappa körde rally och det har inte funnits NÅGON mottagning alls!!.. sjukt tragiskt, men nu är jag tillbaka, :) bara typ 3 veckor kvar till skolavslutningen :D

Untz, nu måste jga plugga puss!

Maskrosbarn

"Till dom som haft det lika skitigt som jag, maskrosbarn från dag ett till graven, vissa står kvar medan andra går under, men glömmer aldrig skriken från den levande mardrömmen."

Detta är från Sober/Johan Alanders låt Från dag ett till graven.

Orden är så sanna och jag vill säga till alla er maskrosbarn där ute, Sluta aldrig att kämpa hittar du inget att kämpa för så kämpa för dig själv och skit i alla andra. Det finns alltid något, se dig omkring. Vi kämpar tillsammans allihopa, vi ska vinna kampen om livet!

Har ni frågor eller andra åsikter gällande liknande saker så går det alltid att mejla mig på
[email protected]
Eller skicka en kommentar.



Bilderna är tagen i Januari 2011. Hur tolkar ni läsare dessa bilder?
Ser jag ut som vilken tjej som helst? Ser jag välmående ut?
Lycklig eller osäker? etc.
Beskriv era tankar och var ni tror och tycker?



svar på kommentar: Till Karla Moooooos!

Kommentar från Karla Moos: "Du är väldigt lik Nadia ibland på utseendet"

Svar: hehe jag minns inte om jag har träffat Nadia så jag vet inte om jag är lik, men eftersom att du säger det så :)
Tack för din kommentar fina du! :D

Man kan..

Man kan inte välja sin familj men man kan välja sina vänner. Din familj får du dras med dagligen så välj dina vänner från hjärtat och var vaksam över så att du inte snubblar på några lögner och falskheter. Vänner kan man alltid byta ut. Men varför byta ut när man kan ha fler ist? 

Ta även hand om din familj även om de är jobbiga ibland men de är oftast det enda du har. Jag vet att det inte är lätt men man blir inte av med dem på ett ögonblick. Man måste lära sig att acceptera att alla är olika individet och har olika sätt att agera på. Dock är det inte min starka sida att acceptera sådant men jag vet att det är lösningen i slutändan.

Skola, Gym, Jobb

ja först hade jag matte i 2 timmar sen slutade jag för dagen, sedan drog jag och gymmade med Emilia och Rosanna sedan drog jag och jobbade :)
Stolt tjej!

haha ser ni min kralliga arm.. NOT!!

En sak jag alltid kommer undra

jag undrar hur mitt liv hade sett ut om jag hade levt kvar i mitt förslutna. Finns tyvärr inget svar på med men men.. Jag kommer nog aldrig undra. Vad skulle hänt med mig?, Vem hade jag varit? hur hade jag varit? hur skulle jag sett ut?
En sak är säker och det är att jag inte hade träffat dessa underbara vänner osm jag har nu!
Älskar er enormt mycket, ni anar inte hur mycket ni betyder för mig. Men det är för er jag lever! <3

Förlåt för en dålig uppdatering..

Jaa som sagt i Fredags grillade jag med hos Anna med Rosanna och Emilia, det va riktigt mysigt. Dock äckligt väder, tur att man satt på balkongen då..

Igår gick jag upp 06:30 för att jag skulle ha avslutning med hela hammarbygymnasterna / föreningen på HG-galan, det va riktigt jävla kul asså och se alla små duktiga gymnaster men även alla äldre killar och deras enorma muskler. Om man vill se snygga kroppar på en och samma gång ska man gå på gymnastik uppvisningar.;) den sista föreställningen slutade kl 15:30, men sen var det bortplock. Efter det drog jag hem till Lisa så att vi kunde göra oss i ordning för Ledarmiddagen på en krog i Hammarbyhöjden som hette Malmgrenska Krogen, Och där va det Riktigt god mat..
Tack Hammarbygymnasterna för en grym dag igår! :)

Idag hängde jag med padre till Garaget och hjälpte honom, sedan drog jag och Emilia och gymmade, Riktigt stolt över oss!! :) BEACH 2012 här kommer jag! :)

Full rulle på lördagmorgonen att bygga banan!

Svar på kommentar..och blablabla No shit!

jag är trött.. hade matteprov idag och jag klarade det. Sen har jag haft grill/tjejkväll hos Anna, med Emilia och Rosanna också. Det var riktigt mysigt att träffa dom igen!

Nu ska jag sova snart, ska upp tidigt imorn och jobba. Vi på Hammarbygymnasterna har avslutning imorn i Åkeshovshallen. jag ska vara där 8:30 och sista föreställningen slutar ca. 15:30 sen är det bortplock och direkt hem till Lisa för att göra sig i ordning och sedan blire ledarmiddag i Hammarbyhöjden på nån krog, så det ska bli kuul.

Svar på kommentaren i förra inlägget om hur man rensar en stad på idioter/svin.

Anonym: "du menar på män"

Svar: Jaa självklart menar jag på män, men dock bara dom som e idioter..

Godnatt sötisar!

Så rensar du stan på idioter/svin!

Sprutan igen

jaa nu ska man  dra iväg och ta spruta nummer 2 av den där livmoderhalscancer sprutan..
Sen börjar jag kl 13:55 Idag så det blir väl att plugga och lite sånt.

Nu har jag äntligen kommit in i min träning, jag har ju ett mål till sommaren och målet är att blir så Rippad/krallig som möjligt och bli vig igen. ska få en slimmad kropp! HEJ LYCKA TILL LINDA!!!!!!

Puss på er

Derbyt Igår!!

Ja derbyt va väl sisådär, ganska slappt och dåligt spel från båda lagen, DOCK har aporna fööööör mycket luft.. och smääääämst som gör ett själv mål, men vi tackar och bugar!

Själv har jag INGEN röst kvar, har ont i halsen och plus att jag är super förkyld så det gjorde inte saken bättre. Dock hade jag det väldigt trevligt med mina vänner! puss på er!


"MÖRDA ETT DJURGÅRNSBARN TJALALALALA"

VÅR BORG RÅSUNDA!
Gnaget <3





Tack För igår AIK, Kärlek till er! <3

Tjatja Linda uppdaterar...

Ja Idag har det varit fullJ*vla rulle.. Har varit på nobelmuseet har varit i skolan och har jobbat!

Barnen va riktigt duktiga idag när jag och Lisa hade dom. Så nu taggar man inför HG-galan på Lördag, i Åkeshovshallen!

Men ännu mer taggar nu är jag för DERBYYYYYT IMOOOORN!!!! så SJUKT TAGGAD!!!!  synda bara att lilla puff inte kan komma, men han lär ju ha mycket roligare på sin studentskiva.
Nästan alla biljetter på norra läktaren är slutsåld stackars apor, ni har typ bara 5000 biljetter sålda, har ni inte råd eller? aja

Imorn serveras Ap-mos till torsk!


Godmorgon alla söta!

Inatt har jag sovit så dåligt, vaknade flera gånger av att jag inte kunde andas. Sedan vaknade jag vid 8 tiden och mådde så sjukt illa, ville bara spy. jag har fortfarande ont i halsen och har nu även börjat hosta som in i bengen. känner mig som en slemboll..

Iaf, idag ska jag och Lisa ta våra små gymnastik barn själva, får se hur det går. Men dom gillar oss så det ska nog gå bra!  dom är hur söta som helst. :)

Snart ska jag rulla till skolan, vi ska till nobell museet senare. jippi!!

Puss och kram skummbanan!

Det var den helgen

I helgen va ja, syrran och lillebror hemma själva det va riktigt skönt, åt god mat i fredags också. Resten av kvällen satt vi bara hemma och kollade på tv, sen vid halv nio fick jag för mig att jag skulle ha kexchoklad så jag traskade iväg och köpte det.
I lördags, vad gjorde jag då? haha jag träffade min favoritgrabbar patrik och patrik. Fick även träffa Patrik Ö:s flickvän, riktigt söt tjej! :)

Idag gick jag upp vid elva, städade sen drog jag och syrran ut och tränade. Det va riktigt skönt asså!

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorn Puss!

Så här vill jag se ut..!

Såhär vill jag se ut om några år, Detta är mitt mål!!!
Hhur snygga som helst..




Även idag..

Även idag har jag varit sjukt duktig, jag hängde med på kemin och Matten. Gjorde även ett kompliterings prov i kemin som gick tiktigt bra, Gjorde dock bara G-delen.

När jag kom hem gjorde jag kaffe och kokade pasta. Det blev Pastasalad till middag som Titti hade gjort och den va Ruggigt god! :D

Jag pluggade 4 sidor matte sen drog jag ut och Cyklade typ speed, sen körde jag styrka när jag kom hem.

Blablabla!

Onsdag och strålande sol

Ja idag började jag kl 8, hade fysik första lektionen och jag är faktiskt nöjd med min insats på den lektionen, samma gäller kemi lektionen, jag fick någonting gjort.

Som alla vet så har det ju varit ett underbart väder. Efter min psykologi lektion hade jag rast i 2 timmar så jag mötte upp kära lilla Patrik G och köpte glass sedan satte vi oss i solen i obbsan och bara snackade. Riktigt trevlig rast va det! :)

Sedan hade jag idrott och det va faktiskt riktigt kul. Vi va på östermalms IP och hade olika stryrka och konditions övningar. Sedan blev jag så förvånad när jag helt plötsligt hade knappt 10 cm kvar för att sitta i spagat när jag för kanske 2 månader sedan knappt kom ner.. :O helt otroligt!

Men snart så kommer jag sitta där, :)

Nu ska jag typ sova, jag ahr världens huvudvärk och min halv är typ död :/ inte kul!

God natt mina fina, Puss ! <3

Tisdag 1 Maj

Idag vaknade jag och syrran vi tolv, vi åkte direkt från uppsala hem igår istället för att åka tillbaka till landet.

Vi städa upp lite hemma sen drog vi till stan köpte jordgubbar och cola sen satte vi oss vid vattnet vid slussen, Jätte mysigt" :) efter det åkte vi hem, bytte kläder hämtade filt och lite sånt drog och köpte korv och sedan mötte vi upp Patrik G, Patrik Ö, Isabell och några andra i Rålis och grillade.. DEt var riktigt mysigt Faktiskt!
Tack för denna dag,! <3

Patrik ser lite borta ut, men han va inte beredd på denna bild!

nu ska man sova, Godnatt Puss!

Valborg, sprit och spyor!

Jag och syrran drog till M-uppsala på valborg, där träffade vi massor av våra vänner från Solna, inte nog med att vi gick lite smått vilse i början så va alla typ fulla när vi kom dit, men alla var roliga och glada, det var inte framåt senare 21:00-22:00 som hela uppsala typ va dränkt i sprit och spyor!

Jag och syrran va typ dom enda nyktra av vårt gäng, jag är faktiskt riktig glad över att jag inte drack en droppe, eftersom att det inte kan ha varit kul att gå runt i en okänd stad helt borta..

Jag fick istället ta hand om några av mina vänner. Påvägen hem var det kaos, Alla människor var hysteriska och tänkte typ att dom itne skulle komma på tåget. Det gick knappt att få luft när alla människor mosade oss.. Aja jag lever och är oskadd!

Tack Gott folk för att det ändå blev en ganska lyckad Valborg!


bjuder på tre bilder..


Linda Karlsson

Linda heter jag, 20 år och bor i Stockholm.

RSS 2.0