hästvakt dag 4

Idag skulle jag köra markarbete, la fram alla bommar etc. men Gul gick så fint så det blev ett dressyrpass ist. Han skötte sig riktigt bra men det va ju det där med hörnen. Vi jobbade mycket på volter och han började lossna en del men man måste verkligen visa vem det är som bestämmer då han gärna kan bli stark. Testade att rida med gummisnodd de första 20 minutrarna och det funkade jättebra. Imorgon blir det nog en lugnt uteritt!




hästvakt dag 3

Idag skrittade jag, Evve och Therese ut i skogen barbacka. Gul fick verkligen jobba med att försöka lyfta på tassarna när vi gick upp och ner för backar, över stockar och stenar. Han verkade iallafall tycka att det var mysigt att bara lunka i skogen med sina kompisar. Men åh så mysig han var idag!









hästvakt dag 2

Idag gick det betydligt mycket bättre än vad det gjorde igår förutom att han hade rullar sig och var dunderlerig. Vi red blandat dressyr med markbommar. Gick superbra, han gick ut i hörnen mycket bättre och var inte lika stark som igår. Han lyfte upp sig mycket bättre och jobbade bra på volterna.
imorn blir det skrittpromenad i skogen!




Uppdrag "hästvakt" dag 1

Idag red jag Gul för första gången, jävla vad stark och envis han var. Han ville absolut inte göra hörnpasseringar i början, han tryckte sig inåt och det var nästan omöjligt att få ut honom på spåret igen. Men efter ett tag blev det mycket bättre, lyssnar för drivande skänkel och tog galoppfattning jättebra. Så ja jag red ett kort pass på banan för att lära känna honom och göra mig lite förberedd på vad jag har att arbete med nu några dagar framöver. Jättesnäll i övrigt och skötte sig utmärkt! :)

2 dagar kvar med min pärla!



















Linda Karlsson

Linda heter jag, 20 år och bor i Stockholm.

RSS 2.0