Frågestund i bloggen

Det kan vara allt från vilken som är min favoriträtt till mål med livet etc. eller så kanske det finns någon nyfiken som undrar hur det går med min häst.
Frågestunden håller på hela kvällen!
 

helgens planer

trots att jag är sjuk kämpar jag mig till stallet för att görs mina sysslor. Ponnyn får vila eftersom att jag är så trött. Ta hem ridgrejer och tvätta för på söndag ska jag rida Saras ungfjording på snary 5 år. Sara ska hålla hopplektion för mig och det ser jav sjukt mycket fram emot. inte nog med det så ska jag och Sara jobba på Grällstas hemsida och göra massa sånt.

När man är sjuk..

så släktforskar jag i en av grällstas fina ponnysars stam, alltså Molstabergs Max RWM 45. Hittar allt från syskon till farfar och barn och barnbarn. Självklart har han fler avkommor än vad jag har hittat men lite kul iaf. men ser ju utan tvekan vem som är pappan.
 
 Max Farfar Scrafton Night Owl RWM 43 f. 1987
Max mamma Twyford Majesta RWM 406 f.86
 
 
Vår Molstabergs Max RWM 45 f.1995
 
Max storebror Twyford Tuscan 36-009 f.1993
 
Max dotter Ekbäckens Suzy Swing f.1999
 
 Max första avkomma, dotter Exzentrics Nynna RWM 544 f.1999
 
Max barnbarn Exzentrics Next in Lyne f.2008
 
Max son Salstas Son Michelle f. 2000
 
Max son Molstabergs Calvin Klein f.2003
 
Max dotter Salstas Silver Pearl f. 2003
 
Max barnbarn Salstas Silver Bell f.2007
 

Och vem är du att säga detta?



orka va anonym.

otrohetsdrömmar

Insatt drömde jag som många andra nätter för att min pojkvän har otrogen mot mig. Jag har drömt ca 5 gånger tidigare att han på något sätt varit otrogen mot mig.

Nattens dröm(minns inte allt):
Min pojkvän var ute med några polare(sa han) men i själva verket hade han träffat sin tjejkompis som jag också visste vem hon va. Dom hade haft sex några gånger och min pojkvän hade börjat undvika mig, han hade även börjat få känslor för denna tjejkompis. Jag fick på något sätt reda på detta i och med att hela området visste och jag hade råkat läsa hans smskonversationer. Jag skulle mörda alla som stoppade min väg för att brutalt slakta denna brud och min pojkvän. Jag lyckades aldrig och jag kunde inte leva med dessa lögner därför gick jag på mig själv i stället."

Jag kanske är fånig men jag tycker det är obehagligt att drömma sådana verklighetstrogna drömmar. Det skrämmer mig samtidigt som något inom mig talar om att jag bör prata med Min pojkvän om detta.
Det är absolut inte kul att ha sådana drömmar då jag mår psykiskt dåligt av dom. Jag vaknar upp och tror att allt är sanning, men samtidigt måste det ligga något i själva drömmarna, som om något inre försöker få fram budskapet. Men tyvärr så kan jag inte hitta budskapet, kanske att jag är skapad för att leva ensam, eller att jag ljuger för mig själv, kanske bara något spöke som spökar för mig.

Snälla hjälp mig att försöka komma på en lösning till att inte drömma sådana drömmar längre.

Min finaste Lilla Lora!!<3









Åka pulka bakom häst va kul!!



Linda Karlsson

Linda heter jag, 20 år och bor i Stockholm.

RSS 2.0