Jag talar ut om bloggerskan Hanna Widerstedt

Ja som alla vet så är Hanna Widerstedt en bloggerska som snackar väldigt mycket om hennes starka åsikter om att hon HATAR svanska killar och även att hon hatar fattiga människor.
Hanna är en typisk person som dumförklarar alla blondiner vilket är helt fel. Hon gör sina videosar för att provucera folk och får sina läsare på detta sätt. Alltså bara HATERS. Det finns inte en enda person som gillar henne vad jag vet i alla fall.

Hanna är det kul att bara ha läsare som är haters? skulle det inte vara roligare om du hade läsare som faktist tyckte om dig? tyvärr hittar du inga som gillar dig i detta land.

Hon säger även att hon hatar svenska killar för att de är snåla, fula, tråkiga och gillar bara missionären.

Ehm okej Hanna, Du kan inte dra ALLA svenska killar över en kant. Svenska killar är bland dem snyggaste killarna som finns (enligt mig), alla är inte snåla, finns även italienare och ryssar som också är snåla, Right? det har inte med vart man kommer ifrån, det har med vem man är som person, men det kanske inte din lilla hjärna förstår eftersom att du framstår som en korkad person i alla dina videos.

Och sen det där med att alla killar bara gillar missionären, Ehm har du legat med alla svenska killar? nej tror inte det va. Då skulle du nog vara ganska trasig, om inte så hoppas jag att de svenska killarna tänker minns 20 gånger innan de gör nått med dig eller jo dom som inte får nått bättre tar dig som en sista utväg säkert.

Sen att man är rädd och hatar fattiga människor.. Definiera ordet Fattig. Folk kan vara fattiga på olika sätt. Så det är bara helt sjukt att du ens kan säga så. och att sverige kryllar av fattiga människor. Har du varit i HELA sverige? Nej skulle inte tro det.

Och din Choklad som hatar mellandagsrea.. Du säger bara emot dig själv. Du säger i ett tidigare videoinlägg att du var tvungen att spara pengar. Mellandagsrea är ett annat sätt att spara pengar på. Folk vill nog också kunna resa och bo på lyxiga hotell som du också vill, Right?.. Så det där är bara bullshit. Och det är även bullshit att du kirrar 60 000 för att måla tavlor, inte en chans att du tjänar dom pengarna.

Och nej jag tar inte upp detta ämne för att jag är avunsjuk på dig om det är det du tror. Inte en människa är avis på dig, ingen skulle vilja bli hatad lika mkt som du är, ingen vill se ut som du, ingen skulle ens vilja få sin uppmärksamhet på det viset du gör det.
Jaaa, Vi vet att du tjänar pengar på att blogga. Men då borde dina läsare tänka om igen!

Kan avsluta detta med och säga att du är otroligt ful på insidan av det man sett på videosarna och lika ful är du på utsidan..

Denna låt går till dig Hanna Widerstedt



Eller vad tycker ni kära läsare? har jag rätt eller fel?


Peace!


Kommentarer
Anonym

Rätt självklart men uppenbarligen så vill hon bara provocera. vilket hon lyckas med. du förlorar hon vinner.

2012-01-03 @ 19:58:55
c

Men varför bryr du dig om du inte är avis? HAHA bruden är sjukt smart, hon kommer bli jätte känd och tjäna massa pengar på sin fula attityd och lögner. Och bara för att hon säger att hon hatar svenska killar behöver inte du säga att svenska killar e snyggast....lika låg som henne e du då

2012-01-03 @ 22:06:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Linda Karlsson

Linda heter jag, 20 år och bor i Stockholm.

RSS 2.0